Bardzo smaczna, chrupiąca cebulka, którą można podjadać jak chipsy, dodawać do różnych wypieków typu chlebek lub hot-dogów. Sekret prażonej cebulki? Duża ilość tłuszczu. W przeciwnym razie będziemy mieć smażoną cebulę, a nie prażoną.
Dolcevita-in-my-kitchen
2/3. Prażona cebulka
Bardzo smaczna, chrupiąca cebulka, którą można podjadać jak chipsy, dodawać do różnych wypieków typu chlebek lub hot-dogów. Sekret prażonej cebulki? Duża ilość tłuszczu. W przeciwnym razie będziemy mieć smażoną cebulę, a nie prażoną.
Dolcevita-in-my-kitchen
3/3. Prażona cebulka
Bardzo smaczna, chrupiąca cebulka, którą można podjadać jak chipsy, dodawać do różnych wypieków typu chlebek lub hot-dogów. Sekret prażonej cebulki? Duża ilość tłuszczu. W przeciwnym razie będziemy mieć smażoną cebulę, a nie prażoną.