Andrut czekoladowo-orzechowy

0 (0 ocen)

  • 60 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Smakuje wybornie.

  • 60 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Składniki na pierwszą masę:
    Margaryna ½ kostki
    Mleko ½ szklanki
    Cukier 1 szklanka
    Wiórki kokosowe 1 szklanka
    Mleko w proszku 1 szklanka
    Składniki na drugą masę:
    Margaryna ½ kostki
    Kakao 4 łyżki
    Mleko ½ szklanki
    Cukier 1 szklanka
    Mleko w proszku 1 szklanka
    Andrut 1 opakowanie

Andrut czekoladowo-orzechowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wykonanie:
    Obydwie masy przygotować oddzielnie. Zagotować margarynę z cukrem i mlekiem, zdjąć z ognia dodać resztę składników a na końcu mleko w proszku. Dokładnie wymieszać i lekko ciepła masą przekładać andruta na przemiennie. Przycisnąć deseczką, schłodzić i podawać. SMACZNEGO.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy