Apetyt na słońce - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.Cebulę drobno posiekać. Mięso mielone usmażyć. W trakcie smażenia dodaj cebulę i koncentrat pomidorowy.
2.W międzyczasie pieczarki pokroić w plasterki i smażyć do czasu aż cała woda odparuje.
3.Sałatę porwać na kawałki. Pomidor pokroić w kostkę.
4.W przeźroczystej misce układać warstwy. Sałatę, na nią pokrojone pomidory i usmażone mięso. Na mięsie ułożyć kolejno warstwy pieczarek, kukurydzy i fasoli.
5.Jogurt wymieszać z majonezem i doprawić solą oraz pieprzem.
6.Wymieszany jogurt wylać na fasolę, posypać startym serem. Na około powtykać całe chipsy, a wierch posypać pokruszonymi chipsami.
Porady
Chipsy najlepsze tortilla z biedronki o smaku serowym.
Komentarze