Błyskawiczna kalafiorowa z makaronem i ziołowymi grzankami.

0 (0 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

zapraszam do najszybszej, smacznej zupy kalafiorowej jakąmożna przygotować w chwile czyli 20 minut!

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:


  • - wywar warzywny: 1.5 litra
    - świeży kalafior: 1 sztuka
    - marchew: 1 sztuka
    - makaron mini kolanka: 1 szklanka

Błyskawiczna kalafiorowa z makaronem i ziołowymi grzankami. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Podzielić kalafior na różyczki, zalać rosołem i zagotować.
    Dodać startą na grubej tarce marchew, makaron
    i dalej gotować do miękkości.
    Doprawić solą, pieprzem oraz chilli,
    polać śmietanką i podawać.
    Smacznego!

Komentarze

Podobne przepisy

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Krem szparagowy z grzankami ziołowymi