CHRUPANKA KARMELOWA

0 (0 ocen)

  • 40 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

sama słodycz

  • 40 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 500 GRAM MASY KRÓWKOWEJ /SM. GOSTYŃ/- PODGRZAĆ MIESZAJĄC
    150 GRAM WŁOSKICH ORZECHÓW -POKROJONYCH
    1 GALARETKA POMARAŃCZOWA ROZPUSZCZONA W 1 SZKLANCE WRZĄCEJ WODY
    250 GRAM PŁATKÓW KUKURYDZIANYCH CORN FLAKES

Chrupanka karmelowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. WSZYSTKO POŁĄCZYĆ.
    NA DNO KEKSÓWKI WYŁOŻYĆ PRZYCIĘTY POD WYMIAR WAFEL
    WLAĆ MASĘ, NA WIERZCHU UŁOŻYĆ WAFEL TEŻ PRZYCIĘTY POD WYMIAR, LEKKO GO DOCISKAJĄC.SCHŁODZIĆ, JA LEKKO ZMRAŻAM

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy