CIASTECZKA ORZECHOWE BEZGLUTENOWE

0 (0 ocen)

  • 45 min

Pyszne,chrupiące ciasteczka z 3 składników.Przepis pochodzi ze strony domowewypieki.Polecam

  • 45 min

Składniki:

  • pół słoika masła orzechowego
    3 łyżki cukru
    1 jajko

Ciasteczka orzechowe bezglutenowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Składniki dokładnie lączymy ze sobą.Z masy robimy kulki i przekładamy do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia.Lekko rozgniatamy widelcem-dzieki temu mamy wzorek na ciasteczkach.Pieczemy ok 30 min w temperaturze 200 stopni.Smacznego

Porady

długość pieczenia zależy od wielkości ciasteczek.Moje kulki miały wielkość orzecha włoskiego

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy