Cieciorka z grillowanym bakłażanem i cukinią podane z pesto ze szpinaku

0 (0 ocen)

  • 20 min

Nieprzetworzone danie bez glutenu.

  • 20 min

Składniki:

  • składniki na 1 porcję:

    6 łyżek cieciorki
    bakłażan
    cukinia

    Pesto ze szpinaku:

    garść szpinaku
    1 pietruszka
    1/2 szt awokado
    czosnek
    kurkuma
    1 łyżeczka pestek słonecznika

Cieciorka z grillowanym bakłażanem i cukinią podane z pesto ze szpinaku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cieciorkę gotujemy do miękkości i mieszamy z plastrami grillowanego bakłażana i cukinii. Składniki na pesto ze szpinaku miksujemy na gęstą pastę i polewamy plastry warzyw.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy