Coleslaw

0 (0 ocen)

  • 60 min

Klasyka, ale jaka pyszna !

  • 60 min

Składniki:

  • ćwiartka poszatkowanej białej kapusty
    2 małe marchewki pokrojone w paseczki
    2 łyżki posiekanego szczypiorku
    3 łyżki gęstej śmietany
    3 łyżki białego octu winnego
    2 łyżeczki cukru
    szczypta kminku
    sól

Coleslaw - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Coleslaw 1. Kapustę poszatkowałem, posoliłem, odstawiłem na 30 minut. Następnie opłukałem na sicie, osuszyłem. W dużej misce połączyłem kapustę , marchewkę, marchewkę , szczypiorek, śmietanę i przyprawy. Wstawiłem do lodówki, aby smaki się przegryzły.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy

4.5 (149 ocen)

Coleslaw