Czekoladki - agrestowe czoko

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Wypróbuj własne czekoladki.

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Czekolada mleczna (około 150-180g)
    1 szkl wrzątku
    1 galaretka agrestowa

Czekoladki - agrestowe czoko - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i wysmarować nią dokładnie spód foremek. Schować do lodówki na około pół godziny.

    Przygotować galaretkę, a gdy zacznie tężeć wylać na czekoladki.
    Można zostawić odrobinę miejsca i pozostałą czekoladą przykryć galaretkę.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy