Dip grzybowo-grillowy

0 (0 ocen)

  • 15 min

Da fanów ostrych smaków......fajne połączenie ketchupu i musztardy

  • 15 min

Składniki:

  • 4 sztuki ogórki kiszone
    1 słoik marynowane maślaki
    3 ząbki czosnek
    szczypta Sól
    szczypta pieprz biały Prymat
    2 łyżki majonez tradycyjny
    2 łyżki musztarda grillowa
    2 łyżki ketchup łagodny

Dip grzybowo-grillowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • wszystko mieszamy razem 1. Ogórki i maślaki osączyć z zalewy drobniutko pokroić nożem na desce,czosnek obrać przecisnąć przez praskę ,włożyć składniki do miski doprawić do smaku solą i białym pieprzem ,dodać musztardę majonez i ketchup wymieszać wszystko razem.Wstawić do lodówki na 1 godzinę aby składniki się przegryzły.
    Podawać jako dodatek do mięs z grilla.

Komentarze

Podobne przepisy