DORSZ ze szpinakiem i ananasem

0 (0 ocen)

  • 40 min

Idealne na obiad ;]

  • 40 min

Składniki:

  • filety z dorsza
    sól/ pieprz/ papryka chili/ koperek/ przyprawa do ryb
    2-3 ząbki czosnku

    +
    szpinak
    2-3 ząbki czosnku
    ser feta
    suszone pomidory
    sól/pieprz

Dorsz ze szpinakiem i ananasem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Filety z dorsza nacieramy przyprawami. Wkładamy do naczynia żaroodpornego (z oliwą), posypujemy koperkiem, wkładany do piekarnika na 20-25 minut.

    Szpinak rozmrażamy na patelni, dodajemy przyprawy, czosnek, ser i pomidory.

    // całe danie podajemy ze świeżym ananasem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy