Eko-pasta do chleba

0 (0 ocen)

  • Dla 10 osób
  • Łatwy

W całości własnego wyrobu

  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - biały ser (własnego wyrobu): 200 gramów
    - masło (własnego wyrobu): 100 gramów
    - wiejskie jaja: 3 sztuki
    - śmietana (własnego wyrobu): 3 łyżki
    - posiekana zielenina (z własnego ogrodu): 0.5 szklanki
    - sól, pieprz do smaku: 1 sztuka

Eko-pasta do chleba - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Eko-pasta do chleba 1. Jaja ugotować na twardo. Ser zmiksować blenderem na gładką masę razem z masłem i śmietaną. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Jaja obrać i posiekać. Do sera dodać posiekaną natkę pietruszki i jaja i wszystko dokładnie wymieszać. Podawać jako dodatek do pieczywa.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy