FASOLKA SZPARAGOWA PO GRECKU

0 (0 ocen)

  • 60 min

FASOLKA JEST WSPANIALA JAKO SALATKA NA IMPREZY

  • 60 min

Składniki:

  • 1.5 KG FASOLKI SZPARAGOWEJ
    1 KG MARCHEWKI
    1 KG CEBULI
    2 SZKLANKI OLEJU
    1 LYZKA SOLI
    1 LYZKA CUKRU
    2 LYZKI OCTU
    PIEPRZ DO SMAKU
    1 LITR PRZECIERU POMIDOROWEGO

Fasolka szparagowa po grecku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. FASOLKE UGOTOWAC W OSOLONEJ WODZIE.
    MARCHEW ZETRZEC NA TARCE O DUZYCH OCZKACH I UDUSIC W SZKLANCE OLEJU.
    CEBULE POKROIC I PIORKA I UDUSIC W SZKLANCE OLEJU.
    WSZYSTKO WYMIESZAC DODAC PRZECIER POMIDOROWY NA KONCU FASOLKE SZPARAGOWA I DOPRAWIC DO SMAKU.

Porady

FASOLKE SZPARAGOWA NAJLEPIEJ DODAC JAK JUZ SIE WYMIESZA Z PRZECIEREM ZEBY SIE NIE ROZLECIALA,

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy