Fasolka szparagowa z bułką tartą

0 (0 ocen)

  • 40 min

Jest ktoś kto nie lubi fasolki szparagowej ? Chyba nie! U mnie króluje co lato pod każdą postacią, ale najbardziej smakuje mi ciepła prosto z wody. Jednak domownicy uwielbiają tą z bułka tartą i ta chyba jest najbardziej znana. Polecam!

  • 40 min

Składniki:

  • * pół kg fasolki szparagowej
    * 3 łyżki masła
    * łyżka bułki tartej
    * sól

Fasolka szparagowa z bułką tartą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę obgotować w osolonej wodzie, odcedzić. Masło rozpuścić, dodać bułkę tartą, przesmażyć. Dodać fasolkę, wymieszać. Podawać na ciepło.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy