FASOLKA SZPARAGOWA z czosnkiem

0 (0 ocen)

  • 40 min

szybko się robi i szybko znika z talerza

  • 40 min

Składniki:

  • 0.5kg fasola szparagowa różnego koloru lub rodzaju
    0.5szkl bułki tartej
    główka czosnku
    1szt cebula
    olej do smażenia
    sól do smaku i inne przyprawy według uznania

Fasolka szparagowa z czosnkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolke myjemy i odgotowujemy na miękko
    cebulę kroimy w kostkę tak samo czosnek i przesmażamy na tłuszczu gdy cebula zmięknie dodajemy bułke tartą i chwile smażymy
    fasolke ugotowana odcedzamy dodajemy cebulke z bułką wszysko dokładnie wymieszać i podować.
    ŻYCZĘ SMACZNEGO

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy