Filety rybne.

0 (0 ocen)

Pyszne jak prawdziwe.

Składniki:

  • 3 marchewki, 1 por, 1 seler, 1 cebula, 1 pietruszka, szczypta cynamonu, liść laurowy, gożdżik, koncentrat pomidorowy, 3 łyżki musztardy, 1/2 szkl. oleju i mąki, sól do smaku, 1 szkl. bulionu.

Filety rybne. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Zetrzeć marchew, pietruszkę, seler, cebulę, skropić i wrzucić do warzyw. Zalać olejem, gotować. Filety panierować w mące i usmażyć, do gotujących warzyw, dodajemy liście laurowe, musztardę, koncentrat pomidorowy, pieprz, sól, ostrą paprykę. Wszystko wymieszać i zagotować. Jak wszystko będzie szkliste dodać bulion, następnie dodać filety.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy