Gruszkowa przystawka

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Prowadzę kulinarnego bloga, co\ sprawia mi ogromną przyjemność.

Składniki:

  • ● dojrzała gruszka
    ● ser pleśniowy (brie lub camembert)
    ● kilka pokrojonych orzechów włoskich
    ● świeżo zmielony pieprz

Gruszkowa przystawka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Gruszkę myjemy i kroimy
    w grube plastry. Wydrążamy
    gniazda nasienne.
    Ser kroimy w plastry.
  • 2. Układamy na przemian:
    plaster gruszki, 2 plastry
    sera pleśniowego i orzechy.
    Każdą warstwę oprószamy
    pieprzem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_01-2012

Komentarze

Podobne przepisy

4.49 (154 ocen)

Opublikowany w Magazynie
nalewka gruszkowa