Hot dog dla smakoszy

0 (0 ocen)

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

W niczym nie przypomina prostej bułki z parówką. Świeża bagietka i grillowane kiełbaski z serem, zawinięte w chrupiący boczek. Domowe sosy i zielona cebulka.

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - kiełbaski: 2 sztuki
    - wędzony boczek: 2 plastry
    - gouda: 50 gramów
    - bagietka: 1 sztuka
    - szczypiorek: 0.25 pęczka
    - domowy keczup: 4 łyżki
    - sos cebulowo-musztardowy: 4 łyżki

Hot dog dla smakoszy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Hot dog dla smakoszy 1. Ponacinaj kiełbaskę od góry i włóż kawałki sera w powstałe zagłębienia.
  • Hot dog dla smakoszy 2. Owiń kiełbaski plastrami boczku.
  • Hot dog dla smakoszy 3. Grilluj kiełbaski. Ser musi się rozpuścić, a boczek stać chrupiący.
  • Hot dog dla smakoszy 4. Posmaruj bagietkę keczupem i musztardą.
    Posyp zieloną cebulką.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy