imprezowe pomidorki nadziewane łososiem

0 (0 ocen)

  • 15 min

Ta przekąska nie tylko uroczo wygląda, ale też i pysznie smakuje.

  • 15 min

Składniki:

  • 500 g pomidorków koktajlowych
    20 dag białego sera
    20 dag wędzonego łososia
    sok z limonki
    2 łyżki wiejskiej śmietany
    pieprz kolorowy
    łyżka czarnuszki

Imprezowe pomidorki nadziewane łososiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do sera dodajemy śmietanę. Rozdrabniamy widelcem. Dodajemy posiekanego łososia. Doprawiamy sokiem z limonki, pieprzem kolorowym i czarnuszką.
  • 2. Z każdego pomidorka odcinamy spód by stabilnie stały.
  • 3. Następnie pomidorki kroimy na pół.
  • 4. Każdego pomidorka smarujemy serkiem i składamy.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy