jabuszka nadziewane

0 (0 ocen)

  • 15 min

to danie jest łatwe do zrobienia.Lubie eksperymentować w kuchni

  • 15 min

Składniki:

  • 2 jabłka,banan,opakowanie serka homogenizowanego,2 łyżeczki miodu,cynamon

Jabuszka nadziewane - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Banana rozgnieść widelcem.
    2.Jabłko przekrój na pół i usuń gniazda nasienne.
    3.Z każdej połówki wydrąż jak najwięcej jabłkowego miąższu i starannie go posiekaj.
    4.Połącz jabłkową i bananową papkę,dodaj miod i serek.
    5.Całość wymieszaj.
    6.Wydrążone połówki jabłek napełnij masą i lekko oprósz cynamonem

Porady

Do każdego jabłka możesz wbić biszkopt lub herbatnik

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy