Jajka faszerowane

0 (0 ocen)

  • 45 min

Idealne na imieniny i inne spotkania w gronie rodziny lub przyjaciół .Robią furorę :)

  • 45 min

Składniki:

  • 6 jajek
    pęczek szczypioru
    ok 6 pieczarek dużych
    wegeta
    sól
    majonez

Jajka faszerowane - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo ,obieramy i przekrawamy na pół wyciągając żółtka do miseczki.
    Pieczarki drobno siekamy podsmażamy na masełku dodajemy do żółtek razem z posiekanym drobniutko szczypiorkiem .
    Przyprawiamy wegetą i pieprzem .
    Dodać łyżę majonezu , wymieszać .
    Faszerujemy połówki jajek (białka ).
    SMACZNEGO :)

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy