Jajka faszerowane tuńczykiem z kawiorem

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Ciekawe połączenie smaków : jajka, kawior i pasta z tuńczyka. Wypróbujcie koniecznie.

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 6 jajek
    1 puszka tuńczyka w sosie własnym
    3 łyżki majonezu
    1 słoiczek czarnego kawioru
    1 słoiczek czerwonego kawioru
    sól
    pieprz

Jajka faszerowane tuńczykiem z kawiorem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotowałem na półtwardo. Obrałem, przekroiłem na połówki.
    Tuńczyka lekko osączyłem, połączyłem z majonezem. Doprawiłem do smaku. Pastę nałożyłem łyżeczką na połówki jajek, na to kawior, na przemian czarny i czerwony.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy