Jajka z majonezem bazyliowym

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Świetne na wielkanocne śniadanie czy też jako imprezowa przekąska. Ciekawie prezentują się na stole.

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 jajka
    4 łyżki majonezu bazyliowego
    ćwiartka papryki
    szczypiorek
    sól i pieprz

Jajka z majonezem bazyliowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać.
    2.Do małych szklanek włożyć po łyżce majonezu, Włożyć jajka, dodać pokrojoną w kostkę paprykę i szczypiorek, Przyprawić solą i pieprzem.
    Smacznego.

Porady

Zamiast papryki można dodać pokrojonego w kostkę pomidora.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy