KANAPKOWA PASTA SZYNKOWA

0 (0 ocen)

  • 10 min

Idealna do kanapek na śniadanie lub kolacje.

  • 10 min

Składniki:

  • 20 dag pieczonej szynki wieprzowej
    0,5 szklanki jogurtu naturalnego
    2 ugotowane jajka

    Przyprawy: sól, pieprz

    Przygotowanie:

Kanapkowa pasta szynkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szynkę pokroić w drobną kostkę, przełożyć do miski, dodać posiekane obrane jajka, jogurt oraz przyprawy do smaku w zależności od gustu i stopnia słoności szynki. Całość zmiksować na jednolitą masę. Odstawić do lodówki na conajmniej 1 godzinę.

Porady

Pastę przyprawiamy w zależności od stopnia przyprawienia szynki.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy