Karkówka Marcina

0 (0 ocen)

  • 15 min

Ta Karkówka jest doskonała na niedzielny obiad z ziemniaczkami

  • 15 min

Składniki:

  • 1 Kg Karkówki
    1 Musztarda
    2 Papryki
    1 Duża Cebula
    Majonez
    Ser Żółty
    Zioła Prowansalskie

Karkówka marcina - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Karkówke pokroić , roztłuc , posolic i popiepszyć z obu stron . Połozyc na blaszke wysmarowaną olejem . Karkówke posmarować musztardą , na to połozyc cebule (piórka), papryke (morzna dać pieczarki) posypac ziołami prowansalskimi . Wszystko Posmarować majonezem . Przed końcem pieczenia karkówke posypac serem żółtym.

Porady

Karkówke Najlepiej Jeść Na Ciepło

Komentarze

Podobne przepisy