Kiełbaski ziołowe z grila

0 (0 ocen)

  • 40 min

Na spotkaniu grillowym przygotowałam - kiełbaski z grylla z masą cebulową.

  • 40 min

Składniki:

  • 4 kiełbaski grillowe
    2 cebule
    1 łyżka musztardy sarepskiej
    Masło pieprzowe:
    6 dkg masła
    1/2 łyżki pieprzu zielonego
    1/2 łyżki pieprzu czarnego
    1/4 łyżeczki skórki z cytryny
    szczypta czosnku granulowanego

Kiełbaski ziołowe z grila - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kiełbaski naciąć wzdłuż, ułożyć na folii aluminiowej. Masło wymieszać z solą, rozgniecionym pieprzem , skórką z cytryny , czosnkiem granulowanym. Cebulę pokroić drobno , zeszklić na maśle pieprzowym uprzednio sporządzonym. Posmarować musztardą , zawinąć w folię , wstawić do grilla na ruszt. Piec około 20 min.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy