Koktajl jeżynowy na mleczku kokosowym

0 (0 ocen)

  • 10 min

Pyszny, o lekko kokosowym smaku. Smak i zdrowie w jednym!

  • 10 min

Składniki:

  • Składniki:
    · 2 szklanki jeżyn
    · 1 brzoskwinia
    · 3/4 szklanki mleczka kokosowego
    · 3/4 szklanki jogurtu naturalnego lub maślanki
    · cukier brązowy do smaku
    · ewentualnie kostki lodu do podania
    · jeżyny do dekoracji

Koktajl jeżynowy na mleczku kokosowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jeżyny, brzoskwinię, mleczko kokosowe, jogurt i cukier dobrze miksujemy. Rozlewamy do szklanek. Podajemy dobrze schłodzone. Można zaserwować z kostkami lodu i owocami, których użyliśmy do koktajlu.
    Smacznego!

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy