kotleciki Gabrysi

0 (0 ocen)

  • 30 min

wyśmienita potrawa dla smakoszy lubiących chrupiącego kurczaka i zapach pieczarek

  • 30 min

Składniki:

  • 40 dkg filet z kurczaka
    20 dkg pieczarek
    30 dkg ser żółty
    2 duże cebule
    4 jajka
    2 łyżki oleju
    2 łżki przyprawy delikat
    pieprz sól
    3 łyżki mąki kartoflanej

Kotleciki gabrysi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. filet pokroić w kostkę pieczarki i ser zetrzeć na tarce cebulę pokroić w kostkę wymieszać z pieprzem i delikatem.Ubić białka z solą dodać żółtka olej i mąkę lekko wymieszać dodać mięśo i smażyć kotleciki .

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy