Kotlety rybny z kaszą i fasolką

0 (0 ocen)

  • 1 godz. 30 min

Kotlety w innym wydaniu ☺

  • 1 godz. 30 min

Składniki:

  • 30dag fasolki szparagowej, 1woreczek kaszy jaglanej, 3 rybne filety .Przyprawy do ryby:pietruszka posiekana lub szczypiorek,szczypta kurkumy,papryki mielonej,sól pieprz,bazylia.

Kotlety rybny z kaszą i fasolką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie,kaszę również. ,filet kroimy w kostkę ,doprawiamy dodajemy 2 -3 łyżki tartej bułki ,pół namiczonej i wycisnietej z wody bułki, jako mieszamy obtaczamy w bułce tartejni smażymy. Fasolkę odcedzić i.masło roztopić dodać trochę bułki tartej i obtoczyć w tym Fasolkę. Smacznego ☺☺☺☺

Porady

Z tej porcji wyszło mi 6 kotletów, fasolkę można podać bez panierki.filet z ryby :limanga lub tilapia;można dać dowolny rodzaj ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy