Krakersy z pastą

0 (0 ocen)

  • 20 min

Szybka i łatwa przekąska.

  • 20 min

Składniki:

  • krakersy 1 op
    jajka 3 szt
    pasztet dowolny 2 małe opakowania
    szczypiorek 1/2 pęczka
    majonez 1-2 łyżki
    sól
    pieprz

Krakersy z pastą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać. Przekroić na połowy. Wyjąć żółtka i je rozkruszyć widelcem. Można pokroić też całe jajka. Szczypiorek umyć i drobno pokroić. Można go zastąpić porem. Pasztet wyjąć na miseczkę, dodać resztę przygotowanych składników, wymieszać. Można dodać majonez i doprawić do smaku. Przygotowaną pastę nakładać na krakersa i przycisnąć drugim krakersem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy