KURCZAK PO OTWOCKU

0 (0 ocen)

  • 35 min

MIĘSKO BYŁO ZNAKOMITE, SMAKOWAŁO WSZYSTKIM.

  • 35 min

Składniki:

  • 4 DOWOLNE CZĘŚCI Z KURCZAKA
    25 DAG PIECZAREK
    1 CEBULA
    0.5 SZKL ŚMIETANY
    1 ŁYZKA MĄKI
    SOK Z CYTRYNY

Kurczak po otwocku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • KURCZAK PO OTWOCKU 1. MIĘSO SKROP SOKIEM Z CYTRYNY,NATRZYJ SOLĄ,PRZYPRAWĄ,OWIŃ W FOLIĘ I POZOSTAW NA 15 MIN DO LODÓWKI.
    PIECZARKI,CEBULĘ DROBNO POSIEKAJ,SKROP SOKIEM Z CYTYNY I NA WOLNYM OGNIU PODDUŚ.
    DOLEJ WODY POCZYM DODAJ ŚMIETANĘ Z MĄKĄ.CZĘŚCI Z KURCZAKA PODLEJ WODA I GOTUJ DO ZMIĘKNIĘCIA.GOTOWE MIĘSO POLEJ SOSEM I POSYP ZIELENINKĄ

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy