Masełko czosnkowo-ziołowe

0 (0 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Smaczne masełko z czosnkiem i koperkiem, bardzo proste i szybki w przygotowaniu. Doskonale sprawdzi się na grillu, czy jako smarowidełko na chlebek:)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - masło: 250 gramów
    - czosnek (ząbki): 6 sztuk
    - sól: 1 szczypta
    - koperek posiekany: 2 łyżki

Masełko czosnkowo-ziołowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Masełko czosnkowo-ziołowe 1. Ząbki czosnku obrać, przecisnąć. Koperek drobno posiekać.
    Masło utrzeć, dodać resztę składników i ucierać jeszcze chwilkę.
    Powstałą masę nałożyć do miseczki.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy