Migdałowo-kokosowe diamenty i nie tylko..

0 (0 ocen)

Do zrobienia takich pysznych czekoladek potrzebna jest foremka ..

Składniki:

  • 10 dkg białej czekolady
    10 dkg mlecznej czekolady
    1 łyżka mielonych migdałów
    1 łyżka drobno mielonych wiórków kokosowych

Migdałowo-kokosowe diamenty i nie tylko.. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Kocie języczki 1. Białą czekoladę roztopić w kąpieli wodnej, wymieszać z migdałami.Mleczną czekoladę też roztopić w kapieli wodnej i dodać wiorki kokosowe.Nakładać po kolei po łyżeczce do każdego zagłębienia silikonowej foremki do lodu. Odstawić do lodówki do zastygnięcia.
  • CZEKOLADKI 2. Czekoladki w innej foremki..

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy

0 (0 ocen)

Zdobywca nagrody

Salatka z kurczaka, jajek i selera