Powrót do głównego serwisu >>
Dodaj przepis
Dodaj przepis
press ENTER to search
Mus z jabłek
0
(0 ocen)
60 min
B_n_a
W sam raz do ciasta.
60 min
Składniki:
5 kg jabłek
1,5 kg cukru
Skopiuj listę zakupów
Udostępnij ten przepis:
Udostępnij
Wyślij
Pinterest
Mus z jabłek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.
Obrane jabłka oczyścić z pestek i pokroić. Zasypać cukrem. Postawić garnek na wolnym ogniu i gotować cały czas mieszając przez 20 minut. Gorący mus przełożyć do słoików i pasteryzować przez 10 min.
Komentarze
Podobne przepisy
4.5
(181 ocen)
4.5
(181 ocen)
Mus z pieczonych jabłek
Habibi
Pyszny delikatny mus jabłkowy do wykorzystania jako dodatek do gofrów, naleśników i deserów.
5
(181 ocen)
5
(181 ocen)
Mus z jabłek
szynszyla
Słodziutkie i pachnące
45 min
4.5
(143 ocen)
4.5
(143 ocen)
Mus z jabłek
joanna30
Pyszny mus z jabłek, który można wykorzystać do naleśników, ciast, na kanapkę lub po prostu wyjadać prosto ze słoiczka.
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Famułka - mus z jabłek
tunka
Pyszny mus z jabłek - wspaniały i zdrowy deser
25 min
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Mus z jabłek ze skórką cytrynową
anik9
Zdrowy i smaczny.
60 min
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Lawendowy mus z jabłek i gruszek
Neblina36
Mus z jabłek i gruszek jest bardzo uniwersalny i można go wykorzystać do wielu dań mięsnych, deserów,ciast lub podawać dzieciom jako samodzielne danie-podwieczorek.Wzbogacony nutą lawendy.
Komentarze