OSCYPKOWA PRZEKĄSKA z winogronami

0 (0 ocen)

  • 10 min

Bardzo pyszne połączenie.

  • 10 min

Składniki:

  • oscypek 1/2 sztuki
    wafel małe okrągłe kółeczka (7- 8 cm) 4 sztuki
    winogrona białe 4 sztuki

Oscypkowa przekąska z winogronami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Oscypka kroimy na plastry półcentymetrowe (do centymetra).
  • 2. Grillujemy oscypka bez tłuszczu na patelni grillowej lub na grillu - z dwóch stron.
  • oscypek 3. Wycinarką (do otworów w warzywach i owocach) wycinamy po środku otwór w każdym plasterku grillowanego oscypka.
  • 4. Na okrągłym małym waflu układamy plaster grillowanego oscypka, a w wycięty jego otwór wkładamy winogrono. Przekąska jest prosta do wykonania, a smakuje rewelacyjnie....polecam

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy