PAŁKI Z PIECZARKAMI

0 (0 ocen)

  • 2 godz.

NA PRZYJĘCIU RAZ DWA ZNIKNĘŁY ZE STOŁU :)

  • 2 godz.

Składniki:

  • 1KG PODUDZI Z KURCZAKA
    0,5KG CEBULI
    0,5KG PIECZAREK
    KETCHUP PIKANTNY
    OLEJ, PRZYPRAWA DO KURCZAKA

Pałki z pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. PODUDZIA NATRZEĆ OLEJEM Z PRZYPRAWAMI, ZOSTAWIĆ NA 2 GODZINY.
    W NACZYNIU ŻAROODPORNYM UŁOŻYĆ POKROJONĄ W PIÓRKA CEBULE I SUROWE POKROJONE PIECZARKI, POLAĆ KETCHUPEM.
    WSTAWIĆ NA 1 GODZINĘ DO PIEKARNIKA NA 180 STOPNI. SMACZNEGO!

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy

4.36 (174 ocen)

Pałki faszerowane

4.36 (174 ocen)

Pałki faszerowane

martaf Palce lizać:) 30 min