PANGA DUSZONA Z WARZYWAMI NA CZERWONEJ KAPUŚCIE

0 (0 ocen)

  • 20 min

WSPANIAŁE DANIE,KTÓRE ZASKOCZYŁO SMAKIEM MOJĄ RODZINKĘ

  • 20 min

Składniki:

  • 0.5 GŁÓWKI MAŁEJ CZERWONEJ KAPUSTY
    1 CEBULA
    1 JABŁKO
    2 ŁYŻKI CUKRU
    1 ŁYŻECZKA SOLI
    KILKA KROPEL SOKU Z CYTRYNY

    1 PŁAT LUB KOSTKA RYBY PANGI
    1 MARCHEW
    1 MAŁA CEBULA
    1 PIETRUSZKA
    KAWAŁEK PORA
    KOPEREK
    OLEJ
    WEGETA,PRZYPRAWA DO RYB

Panga duszona z warzywami na czerwonej kapuście - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • PANGA Z WARZYWAMI NA CZERONEJ KAPUŚCIE 1. KAPUSTĘ CZERWONĄ SZATKUJEMY I GOTUJEMY.UGOTOWANĄ KROPIMY OCTEM,POCZYM DODAJEMY CEBULĘ POKROJONĄ W KOSTECZKĘ.PO PRZESTYGNIĘCIU DOPRAWIAMY.
    WARZYWA OBIERAMY I KROIMY W DŁUGIE SŁUPKI.CEBULĘ KROIMY W PRĄŻKI I DUSIMY NA WOLNYM OGNIU,POCZYM DODAJEMY WARZYWA I RYBĘ.
    NA PÓŁMISEK ROZKŁADAMY KAPUSTĘ POCZYM KŁADZIEMY RYBĘ Z WARZYWAMI.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy