Powrót do głównego serwisu >>
Dodaj przepis
Dodaj przepis
press ENTER to search
Pasta groszkowa
0
(0 ocen)
30 min
Liliana
Delikatna pasta do świeżego pieczywa
30 min
Składniki:
10 jaj
pęczek koperku
cebula
2 puszki konserwowego zielonego groszku
2 łyżki majonezu
5 łyżek sosu czosnkowego
sól
pieprz
ostra papryka
Skopiuj listę zakupów
Udostępnij ten przepis:
Udostępnij
Wyślij
Pinterest
Pasta groszkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.
Jaja gotujemy na twardo po czym kroimy w drobną kostkę tak jak i cebulę.
2.
Groszek odsączamy z zalewy
3.
Koperek opłukujemy i drobno siekamy
4.
Łączymy wszystkie składniki, doprawiamy i dokładnie mieszamy.
Komentarze
Podobne przepisy
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Pasta zielono-groszkowa
sylwin03
Pasta zielono groszkowa
15 min
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
pasta groszkowa z camembertem
zuzkaz2
delikatna, kremowa pasta z nutką camemberta
30 min
4.43
(166 ocen)
4.43
(166 ocen)
Tradycyjna pasta jajeczna
KorneliaRaubo
Ile rodzin, tyle przepisów na pastę jajeczną. Ten przepis kojarzy mi się z domem i wspólnymi rodzinnymi chwilami przy stole. Jest prosty i wymaga zaledwie kilku składników. Smacznego!
15 min
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Pasta groszkowa do pieczywa z płatkami owsianymi
kuchenny świat
Zapraszam na smaczną pastę do chleba przygotowaną z zielonego groszku z dodatkiem płatków owsianych. Polecam.
30 min
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Zupa groszkowa
justi2401
Gdy za oknem szaro i zimno, stawiam na rozgrzewające i zupy. Ta, na bazie domowego bulionu i zielonego groszku jest delikatna i bardzo smaczna.
50 min
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Groszkowa sałatka
AnnaKoziel
Sałatka groszkowa, zawiera wprawdzie w swoim składnie oprócz groszku cieciorkę i soczewicę. Każda z tych rośli należy do rodziny bobowatych więc nazwałam ją groszkową. Smacznego
15 min
Komentarze