Pasta jajeczna z koperkiem

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Szybko i smacznie

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 jajka
    2 łyżki świeżego lub mrożonego koperku
    2 łyżki majonezu
    1/2 łyżeczki krem z gorczycy z midem
    Sól i pieprz do smaku
    1 mały ząbek czosnku
    1 mała czerwona cebulka

Pasta jajeczna z koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo studzimy i obieramy ze skorupek. Jajka ścieramy na grubych oczkach tarki, czosnek przeciskamy przez praskę, cebulę kroimy w drobną kostkę, koperek siekamy.
    Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Solimy i pieprzymy do smaku.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy