Pasta jajeczna z remouladą i suszonym szczypiorkiem

0 (0 ocen)

Ostatnio do pasty jajecznej dodałam remouladę, wyszła bardzo smaczna. Smak wzbogaciłam dodając do niej suszony szczypiorek, polecam na piątkowe śniadanie.

Składniki:

  • 6 jajek ugotowanych na twardo
    2 łyżki suszonego szczypiorku
    3 łyżki remoulady
    2 łyżki majonezu
    1 łyżeczka musztardy
    Sól, pieprz

Pasta jajeczna z remouladą i suszonym szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotowane na twardo obieramy, kroimy w kostkę lub ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy suszony szczypiorek, remouladę, majonez oraz musztardę. Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku sola oraz pieprzem. Podajemy z pieczywem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy