PASTA JAJECZNA Z RZERZUCHĄ

0 (0 ocen)

OSTRA JAJECZNA PASTA

Składniki:

  • 6 jajek ugotowanych na twardo
    4 łyżki posiekanej rzerzuchy
    1 łyżeczka chrzanu
    sól
    majonez

Pasta jajeczna z rzerzuchą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • RZERZUCHA 1. Do przygotowania pasty jajecznej potrzebowałam rzerzuchy. Posiałam ją na tacce, którą rozścieliłam watą. Rzerzucha rosła mi około półtora tygodnia. Należy pamiętać o tym by codziennie ją podlewać.
  • PASTA JAJECZNA Z RZERZUCHĄ 2. Obrane jajka potarkowałam na tarce o małych oczkach.Dodałam 4 łyżki posiekanej rzerzuchy , chrzan, sól i majonez. Wszystko dokładnie wymieszałam.

Komentarze

Podobne przepisy