Pasta jajeczno łososiowa

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 2 osób

Pasta jajeczno łososiowa. Pyszna propozycja na śniadanie, wyrazisty smak.

  • 20 min
  • Dla 2 osób

Składniki:

  • 4 jajka ugotowane na twardo
    4 korniszony
    100 g łososia wędzonego
    pęczek szczypiorku
    łyżka majonezu
    łyżeczka ostrej musztardy
    łyżeczka chrzanu
    pieprz

Pasta jajeczno łososiowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka i ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Łososia i szczypiorek drobno pokroić. Dodać majonez, musztardę i chrzan. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, doprawić pieprzem i schłodzić w lodówce.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy