Pasta jajeczno - rybna z pieczarkami

0 (0 ocen)

  • 30 min

Pyszna i godna polecenia!

  • 30 min

Składniki:

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
    1 konserwa rybna w pomidorach
    4 łyżki majonezu
    5 dużych pieczarek
    2 łyżki oleju
    Sól, pieprz

Pasta jajeczno - rybna z pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę wyciągnąć z puszki, sos zachować. Dokładnie rozdrobnić ją widelcem. Jajka zmiksować blenderem z łyżką oleju. Pieczarki obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Usmażyć na łyżce oleju do odparowania wody. Ostudzić. Wszystkie składniki razem połączyć dokładając pozostawiony sos. Doprawić do smaku.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy