Pasta rybna z koperkiem

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Przepis na pastę rybną z koperkiem.

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 makrela wędzona
    2 ogórki kiszone
    1 średnia cebula
    szczypta soli i pieprzu
    2 łyżki majonezu
    1 łyżka posiekanego koperku

Pasta rybna z koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta rybna z koperkiem 1. Rybę obrać z ości i widelcem rozdrobnić na mniejsze kawałki. Cebule pokroić w drobną kostkę. Ogórek jeżeli ma zbyt grubą skórkę to obrać i też pokroić w drobną kostkę, dodać koperek i przyprawy wszystko dokładnie wymieszać. Podawać z ciemnym pieczywem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy