Pasta rybna z zieleniną

0 (0 ocen)

Kolejny udany eksperyment z makrelą

Składniki:

  • 1 makrela wędzona
    pół cebuli
    2-3 łyżki koncentratu pomidorowego
    sól
    pieprz świeżo mielony
    2 łyżki natki pietruszki
    2 łyżki posiekanego szczypiorku czosnkowego
    szczypta czosnku niedźwiedziego
    szczypta papryki wędzonej

Pasta rybna z zieleniną - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę oczyścić ze skórki i ości, rozdrobnić widelcem. Cebulę obrać i drobno posiekać, wymieszać z makrelą, dodać natkę pietruszki, szczypiorek czosnkowy, czosnek niedźwiedzi. Doprawić solą, świeżo mielonym pieprzem oraz papryką wędzoną.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy