Pasta rybno-jajeczna do pieczywa

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną pastę śniadaniową do pieczywa. Połączanie łososia z jajkami to świetny smak idealnie pasujący do kanapek. Polecam

  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 3 jajka ugotowane na twardo
    125 g łososia wędzonego na gorąco
    1 łyżka majonezu
    sól, pieprz do smaku
    szczypiorek

Pasta rybno-jajeczna do pieczywa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szczypiorek myjemy i kroimy drobno. Jajka obieramy i drobno kroimy, przekładamy do miseczki. Mięso ryby oddzielamy od skóry i drobno kroimy, przekładamy do jajek. Dodajemy majonez, sól, pieprz i połowę szczypiorku. Mieszamy dokładnie. Posypujemy pozostałym szczypiorkiem. Smacznego

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy