Pasta z konserwy wieprzowej

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Szybka i smaczna pasta do kanapek.

  • 30 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Puszka konserwy wieprzowej
    3 jajka
    Pół papryki czerwonej
    Natka pietruszki
    Koperek
    Szczypiorek
    Pęczek rzodkiewki
    Majonez
    Sól
    Pierpz

Pasta z konserwy wieprzowej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Konserwę mielimy z blenderze dodajemy pokrojone warzywa paprykę rzodkiewkę natkę szczypior koper jajka ugotowane na twardo. Jeszcze raz mielimy w blenderze. Przyprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez z 4-5 łyżek.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy