Pasta z paryżanek na chipsowych talarkach

0 (0 ocen)

  • 30 min

Z takiej pasty podanej na chipsowych talarkach można przygotować smaczną,imprezową przystawkę na jeden kęs,ale będzie też świetnym dodatkiem do chrupiącego pieczywa na śniadanie.

  • 30 min

Składniki:

  • 4 parówki paryżanki (Pekpol)
    2 kremowe serki topione(po 50 g)
    2 łyżki majonezu
    szczypiorek
    pieprz
    chipsy o smaku serowym

Pasta z paryżanek na chipsowych talarkach - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Parówki drobno pokroić.
    Serki topione rozgnieść widelcem i wymieszać z majonez i pokrojonymi parówkami,doprawić pieprzem,ponownie wymieszać.
    Gotową pastę nakładać na chipsy,posypać posiekanym szczypiorkiem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy