Pasta z tuńczykiem i serem wędzonym

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Pyszne smarowidło do kanapek . Idealne na śniadanie, drugie śniadanie czy kolację.

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 200 g steka z tuńczyka w oleju
    5 plastrów sera wędzonego
    3 ogórki konserwowe
    5 rzodkiewek
    3 łyżki natki pietruszki
    Sól i pieprz do smaku
    2 łyżki majonezu

Pasta z tuńczykiem i serem wędzonym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka odcedzam z oleju, przekładam do miseczki. Rzodkiewki myję i kroję w drobną kostkę. Pozostałe składniki drobno siekam dodaję do miseczki.

    Doprawiam solą i pieprzem do smaku. Dodaję majonez. Mieszam dokładnie. Na koniec przed podaniem wkładam do lodówki na min 30 min przed podaniem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy