Pasta z wędzonej makreli

0 (0 ocen)

  • 20 min

Bardzo smaczna i szybka w przygotowaniu. Naprawdę polecam ! Moje serce skradła już na zawsze :)

  • 20 min

Składniki:

  • - 1 wędzona makrela
    - 3 jajka ugotowane na twardo
    - 4 ogórki kiszone
    - 1 mała cebula
    - 1 łyżka majonezu
    - sól
    - pieprz ziołowy

Pasta z wędzonej makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę rozdrabniamy na małe kawałeczki pozbywając się wszystkich ości i skórek.
  • 2. Kroimy ogórki, jajko i cebulę w małą kosteczkę.
  • 3. Wszystko wkładamy do miski. Dodajemy łyżkę majonezu. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku - według uznania. Mieszamy wszystko dokładnie. I właaa laaa gotowe :)
    Smacznego !

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy